Referenciák

teljes átcsomagolás

Miért is jó ez? Ha egyediségre vágysz, vagy feldobnád egy kicsit a verdád külsejét, vagy csak megvédenéd a fényezését, vagy netán az idő múlásával új ötleted születne, vagy a kocsid gyári külsővel adnád tovább.
A fényezéssel összehasonlítható, de teljesen más technológia mindkettő. Más-más előnye és hátránya van. Választás előtt érdemes mérlegelnünk, hogy mi a célunk a színmódosítással. Az autófóliázás mint költségekben, mint ráfordított időben is kedvezőbb lehet jó néhány esetben. Színpalettában az egyszerű fényes színektől kezdve a matt és gyöngyházon át a chrom fóliáig tudunk biztosítani választékot.
Karosszéria fóliázás jogi szabályozása >>

ablaksötétÍtés

LLumar fóliával végezzük az ablakok fóliázását, mely lehet belátás elleni-, hő-, UV- vagy betörés elleni védelem is, de ezek akár egy fóliával is lehetségesek. Telepítését maximum 2 – 5 óra alatt elvégezzük, kocsi típusától és méretétől függően. Szolgáltatásunkhoz egy névre és kocsira szóló plasztikkártyás műbizonylatot biztosítunk.

Az ablakok besötétítésével az autó belső tere hűvösebbé és komfortosabbá tehető, valamint a légkondicionáló használata is csökkenthető. Esztétikai értékén is nagyot dob a kocsin, ami nem elhanyagolandó.
Speciális autófóliáknak köszönhetően az utasokat megvédhetjük a nap káros UV sugaraitól, az UV-t akár 99,9 %-ban kiszűrhetjük. Az UV által okozott bőrbetegségeknek minden ember ki van téve, de leginkább a hat hónapnál fiatalabb gyermekeket veszélyezteti.

A LLumar metalizált és kerámia hő védő fóliák, mint az ATR valamint CTX és IRX sorozat sokkal jobb hőkinttartással rendelkeznek, mint a sima sötétített változatok.
A kocsiban felejtett értéktárgyaink esetében kitűnő szolgálatot tud tenni a biztonsági fólia, amely megnehezíti a rabló bejutását az autóba. A felmérések eredménye azt mutatja, hogy a rablók továbbállnak, ha túl sok idő szükséges a rablás elkövetéséhez.

A biztonsági fólia egyben tartja az üveget, ami nem csak rablás ellen nyújt biztonságot, hanem a balesetek során keletkező üvegszilánkok által okozott sérüléseket is nagy mértékben csökkenti, ezzel is védve az utasok testi épségét.

Ablaksötétítés jogi szabályozása >>

lámpafóliázás, egyedi beltér készÍtése

A lámpafóliával még egyedibb megjelenést tudsz biztosítani az autódnak. Ez akár lehet sötétítés, mattítás vagy a kavicsoktól való védelem.

Ha saját elképzelésed van arról, hogy a kocsi bel tere hogyan legyen egyedibb, vagy mivel tudnád feldobni, vagy ha csak unalmasnak találod, de konkrét ötleted nincs, hogy mivel lehetne dobni rajta akkor itt segítségre lelsz, képek között találsz munkáinkról referenciát amiből saját kreativitásod szárnyra kaphat.

Lámpafóliázás jogi szabályozása >>

dekorfóliázás

Cégünk szlogene: „Reklámozz hogy lássanak” ez nem csak egy adott üzlethelység esetében lehetséges, ami fix helyen van és az arra járó emberek látják, hanem a céges járművöknek is értékes reklámfelületei vannak amit érdemes kihasználni. Miért is jó ez? Mivel mozgásban van a reklámfelület így sok emberhez eljutnak a fontos információk, folyamatosan cserélni is lehet az aktualitástól függően, nagy figyelemfelkeltést okoz ez mozgó és remekül kitalált reklámanyag.
Természetesen ez a fajta reklámmódszernek is több típusa van többek közt: Vágott grafika, ami egy felirat vagy telefonszám vagy weblapcím lehet, vagy nyomtatott grafika aminek a figyelemfelkeltés a célja, egyben az információkat is tartalmazza, One vision fólia ami a lyukacsos áttetsző fólia amit általában az autók üvegfelületeire szoktunk felragasztani. Szeretettel várunk hogy elképzeléseidet megvalósítsuk, vagy ha csak szeretnél valamit, de még nincs meg hogy pontosan mi is, akkor keress minket, mivel cégünk fő profilja reklámtáblák, felületek gyártása szerelése így több éves tapasztalatunkkal a lehető legjobbat fogjuk kihozni számodra.

Karosszériavédelem

Legyen szó egy új szalonautóról vagy egy remek állapotban lévő használtautóról, fontos szempont általában a fényezés állapota és annak megőrzése. Ezt a fóliát pont erre találták ki. Víztiszta kinézetének és anyagösszetételének köszönhetően, a karosszériára felhelyezve a fényezést megóvja a nap UV-jától, az útról felverődő kavicsoktól, törmelékektől, kisseb mechanikai behatásoktól, mint például a járművet érő enyhébb súrlódástól. Ha megtörténik ez a behatás, csak lekell szedni a megsérült fóliát és felrakni egy újat helyette, a karosszéria sértetlen marad a fólia alatt. Ebből a fóliából is több fajta vastagságú, anyag összetételű fólia létezik, nem beszélve az „öngyógyulós” és vízlepergető típusoktól, ami manapság már alapelvárás a fóliával kapcsolatban.
Ajánlani szoktuk még a küszöbök, illetve csomagtartó rakodók fóliázását mivel a leghamarabb ezeken a helyeken kopik meg a fényezés.

Taxisárgítás

Rövid idő alatt átszínezhető egy autó taxivá, de ez a változtatás, mint többi karosszériafóliáinknál könnyen visszaállítható eredeti állapotra. A fényezéssel szemben a taxi fóliázás megőrzi az autó eredeti állapotát, így, mikor az autó gazdát cserél könnyen eltávolítható a fólia. A sárga felületre ragasztott pepita sáv, valamint a céglogók, egyéb matricák, reklámok, szintén maradéktalanul eltávolíthatóak a felületről, ha azok is jó minőségű autófóliából készültek. Bármilyen sérülést követően cserélhetők az elemek külön-külön, amit egy előre egyeztetést követően pár óra alatt orvosolunk.

Motorfóliázás

Nem csak autót lehet egyedivé tenni, hanem motorokat is. Ügyfeleinknek ebben is tudunk segíteni. Lehet átszínezni vagy csak sima feliratokat felrakni vagy egyedi nyomtatással feldobni vagy a karcoktól és kavicsoktól megóvni.

kapcsolat

Székhely, iroda és reklámgyártás:
H-1164 Budapest, Csókakő utca 35. - AURAS Ipartelep
Tel.: +36 30 525 1501

Fóliázó műhely:
2142 Nagytarcsa Felső Ipari Körút 9. “A” csarnok – szürke kék épület közepe
Tel.: +36 30 397 5782

Személyes konzultáció esetén telefonos időpont egyeztetés szükséges!
Autófóliázás esetén telefonos időpont egyeztetés szükséges!

Központi elérhetőség:
- árajánlatokkal, fényreklámok gyártásával, helyszíni szerelésekkel kapcsolatosan
Tel.: +36 30 525 1501
E-mail: villfeny@villfeny.hu

ifj. Szebeni József:
- árajánlatokkal, fényreklámok gyártásával, helyszíni szerelésekkel kapcsolatosan
- épületfóliázással, autófóliázással kapcsolatosan
Tel.: +36 30 397 5782
E-mail: szebeni.jozsef@villfeny.hu

IRODA
- pénzügyekkel és egyéb szerződésekkel, számlákkal kapcsolatosan
Tel.: +36 30 525 1501
E-mail: iroda@villfeny.hu

 

Küldj üzenetet

    Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési szabályzatban foglaltakat!

    Keress minket