szolgáltatások

teljes átcsomagolás

Miért is jó ez? Ha egyediségre vágysz, vagy feldobnád egy kicsit a verdád külsejét, vagy csak megvédenéd a fényezését, vagy netán az idő múlásával új ötleted születne, vagy a kocsid gyári külsővel adnád tovább.

ablaksötétÍtés

LLumar fóliával végezzük az ablakok fóliázását, mely lehet belátás elleni-, hő-, UV- vagy betörés elleni védelem is, de ezek akár egy fóliával is lehetségesek. Telepítését maximum 2 – 5 óra alatt elvégezzük, kocsi típusától és méretétől függően. Szolgáltatásunkhoz egy névre és kocsira szóló plasztikkártyás műbizonylatot biztosítunk.

lámpafóliázás, egyedi beltér készÍtése

A lámpafóliával még egyedibb megjelenést tudsz biztosítani az autódnak. Ez akár lehet sötétítés, mattítás vagy a kavicsoktól való védelem.
Ha saját elképzelésed van arról, hogy a kocsi bel tere hogyan legyen egyedibb, vagy mivel tudnád feldobni, vagy ha csak unalmasnak találod, de konkrét ötleted nincs, hogy mivel lehetne dobni rajta akkor itt segítségre lelsz…

dekorfóliázás

Cégünk szlogene: „Reklámozz hogy lássanak” ez nem csak egy adott üzlethelység esetében lehetséges, ami fix helyen van és az arra járó emberek látják, hanem a céges járművöknek is értékes reklámfelületei vannak amit érdemes kihasználni. Miért is jó ez? Mivel mozgásban van a reklámfelület így sok emberhez eljutnak a fontos információk, folyamatosan cserélni is lehet az aktualitástól függően, nagy figyelemfelkeltést okoz ez mozgó és remekül kitalált reklámanyag.

karosszéria-védelem

Legyen szó egy új szalonautóról vagy egy remek állapotban lévő használt autóról, fontos szempont általában a fényezés állapota és annak megőrzése.
Ezt a fóliát pont erre találták ki. Víztiszta kinézetének és anyagösszetételének köszönhetően, a karosszériára felhelyezve a fényezést megóvja a nap UV-jától, az útról felverődő kavicsoktól…

taxisárgÍtás

Rövid idő alatt átszínezhető egy autó taxivá, de ez a változtatás, mint többi karosszériafóliáinknál könnyen visszaállítható eredeti állapotra. A fényezéssel szemben a taxi fóliázás megőrzi az autó eredeti állapotát, így, mikor az autó gazdát cserél könnyen eltávolítható a fólia.

kapcsolat

Székhely, iroda és reklámgyártás:
H-1164 Budapest, Csókakő utca 35. - AURAS Ipartelep
Tel.: +36 30 525 1501

Fóliázó műhely:
2142 Nagytarcsa Felső Ipari Körút 9. “A” csarnok – szürke kék épület közepe
Tel.: +36 30 397 5782

Személyes konzultáció esetén telefonos időpont egyeztetés szükséges!
Autófóliázás esetén telefonos időpont egyeztetés szükséges!

Központi elérhetőség:
- árajánlatokkal, fényreklámok gyártásával, helyszíni szerelésekkel kapcsolatosan
Tel.: +36 30 525 1501
E-mail: villfeny@villfeny.hu

ifj. Szebeni József:
- árajánlatokkal, fényreklámok gyártásával, helyszíni szerelésekkel kapcsolatosan
- épületfóliázással, autófóliázással kapcsolatosan
Tel.: +36 30 397 5782
E-mail: szebeni.jozsef@villfeny.hu

IRODA
- pénzügyekkel és egyéb szerződésekkel, számlákkal kapcsolatosan
Tel.: +36 30 525 1501
E-mail: iroda@villfeny.hu

 

Küldj üzenetet

    Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési szabályzatban foglaltakat!

    Keress minket