jogi nyilatkozat

Adatvédelem

A honlapon található bármiféle tartalom – szöveg, ábra, képanyag, dokumentum, információ, és azok vizuális megjelenítése, elrendezése – a Vill-fény Kft. szellemi tulajdona, szerzői jogi oltalom alatt áll.

A Vill-fény Kft. előzetes írásbeli engedélyével lehetséges a honlapon közzétett adatok, információk személyes használatot meghaladó mértékű felhasználása. Tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni.

Az engedélyezett közzététel esetén minden esetben kérjük, forrásként a www.villfeny.hu vagy a www.villfeny.com hivatkozást, és a konkrét szerző nevét feltüntetni.

Felelősség

A Vill-fény Kft. honlapját minden látogató saját felelősségére használhatja. Mivel az interneten továbbított üzenetek tartalmához illetéktelen személyek hozzáférhetnek, tartalmát módosíthatják, vagy elveszhet, ezért a Vill-fény Kft. nem felel azon költségekért, károkért, veszteségekért, amelyek a weboldalainak használatával összefüggésben keletkeznek.

A honlap más internetes lapokra mutató linkeket is tartalmaz. Cégünk azonban semmilyen felelősséget nem vállal más honlapok tartalmáért és eljárásmódjáért.

Jogi szabályozás

Jelenleg Magyarországon a 6/1990.(IV.12.) KÖHÉM rendelet 97.§-a rendelkezik a járművek üvegeinek utólagos fóliázásáról. A jogszabály az ENSZ EGB 43-as szabálya alapján került meghatározásra és ezt vette alapul a legtöbb európai állam is:

A „B” oszlop mögötti üvegek (hátsó oldalsó, hátsó szélvédő) fényáteresztéstől függetlenül bármilyen „H” vagy „AF” minősítéssel rendelkező fóliával fóliázhatóak.
A vezető üléssor melletti oldalüvegek is fóliázhatók, abban az esetben, ha az összegzett látható-fényáteresztő képesség (oldalüveg + fólia) nem kevesebb mint 70 %-ék.
Az első szélvédő esetében is van lehetőség fóliázni, ha összegzett fényáteresztő képessége nagyobb, vagy egyenlő 70 %-nál és a fólia minősítésében ez nincs kizárva. A lehajtott napellenző vonaláig, bármilyen fényáteresztésű minősített fólia telepíthető (szélvédő csík).

Utólagosan közúti járművekre telepíthető fóliáknak, minden esetben érvényes „H” vagy „AF” engedéllyel kell rendelkezniük. Ezeket a jelöléseket eltávolíthatatlan módon kell elhelyezni, ezért az üveg és a fólia közé kerülnek. A fólia felszerelését és megjelölését követően a rendelet alapján fóliázható üvegfelületekről műbizonylatot állítunk ki, és ezt átadjuk a gépjármű tulajdonosának. A műbizonylat a közúti ellenőrzések és a vizsgáztatások alkalmával igazolja a fólia szakszerű kivitelezését és „H” vagy „AF” minősítését. Amennyiben a fóliával ellátott gépjármű tulajdonosa nem rendelkezik ilyen műbizonylattal, akkor a gépjármű műszaki vizsgán visszahívható, valamint közúti ellenőrzés során bírságolható, súlyosabb esetekben a forgalomból is kivonható.

Az autókat az EASTMAN CHEMICAL COMPANY ( a világ vezető fólia gyártója, USA) által gyártott LLumar autófóliával szereljük fel. 30 napos papír alapú műbizonylatot állítunk ki, amelynek lejárta előtt a központból kiküldésre kerül a hologrammal ellátott és könnyen kezelhető plasztikkártyás műbizonylat.

kapcsolat

Székhely, iroda és reklámgyártás:
H-1164 Budapest, Csókakő utca 35. - AURAS Ipartelep
Tel.: +36 30 525 1501

Fóliázó műhely:
2142 Nagytarcsa Felső Ipari Körút 9. “A” csarnok – szürke kék épület közepe
Tel.: +36 30 397 5782

Személyes konzultáció esetén telefonos időpont egyeztetés szükséges!
Autófóliázás esetén telefonos időpont egyeztetés szükséges!

Központi elérhetőség:
- árajánlatokkal, fényreklámok gyártásával, helyszíni szerelésekkel kapcsolatosan
Tel.: +36 30 525 1501
E-mail: villfeny@villfeny.hu

ifj. Szebeni József:
- árajánlatokkal, fényreklámok gyártásával, helyszíni szerelésekkel kapcsolatosan
- épületfóliázással, autófóliázással kapcsolatosan
Tel.: +36 30 397 5782
E-mail: szebeni.jozsef@villfeny.hu

IRODA
- pénzügyekkel és egyéb szerződésekkel, számlákkal kapcsolatosan
Tel.: +36 30 525 1501
E-mail: iroda@villfeny.hu

 

Küldj üzenetet

    Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési szabályzatban foglaltakat!

    Keress minket