bemutatkozás

az önök szolgálatában

Célunk a Megrendelőink igényinek maximális kielégítése, mind minőségi, mind időbeli és mind anyagi téren. Megrendelőink között fellelhetők kisebb cégek, multinacionális vállalatok, és egyre többet vagyunk jelen külföldön is. A legkorszerűbb technikai hátteret biztosítjuk Megrendelőink számára. Gépeink segítségével meg tudjuk valósítani molinók hegesztését, plotteres fóliavágást, plasztikus habbetűk vágását, alumínium, vas és rozsdamentes anyagok hegesztését, MDF, bútorlap, plexi, és DIBOND anyagok lapszabászatát, a legmodernebb CNC gép használatával marást, nútolást és gravírozást, valamint lézergépünk segítségével különböző alapanyagok lézeres vágását is. 2020 óta a közkedvelt led neon flexes feliratokat is nagy számban gyártjuk.

1994 óta

Cégünk, a Vill-fény Kft. 1994 őszén alakult meg. Megalakulásunkkor főként különféle reklámhordozók szerelésére és karbantartására, valamint dekorációk és molinók készítésére szakosodtunk. Az évek során több innovatív változás is bekövetkezett a cég életében. A gépparkunk folyamatosan bővült és bővül az évek során. Több éves tapasztalatunk és a sok innováció lehetővé teszi, hogy teljesen komplex szolgáltatást nyújtsunk a már meglévő Partnereink, és új Ügyfeleink számára a tervezéstől kezdve, a gyártáson át, a kivitelezésig.

2009 óta foglalkozunk autó- és épületfóliázással, mely azt jelenti, hogy most már az autók és épületek üvegfelületeit fel tudjuk szerelni hő védő, UV védő és biztonsági fóliával is. Autó fóliázás terén már nem csak autók külső grafikázását vállaljuk, hanem az autó külső karosszériáinak teljes át fóliázását is meg tudjuk valósítani. Szalonautók fényezés védelmit is magas fokúan tudjuk végezni a különböző kavicsfóliákkal. Referenciánkat már több alkalommal is láthatta a nagyérdemű közönség a Budapesten megrendezett Nemzetközi Autó Motor Tuning Show-on. Nem csak elkészült munkáinkat nézhették és nézhetik meg, hanem a kiállításon megnyerhető autók fóliázását is, amit 2017 óta Mi végzünk. Aki ki szokott látogatni az élőben is végigkövethette egy autó teljes becsomagolását. Az elmúlt években szinte 100% elégedettséget tudtunk elérni ügyfeleinknél, nem csak minőségileg, hanem kapcsolattartásunkkal, illetve mobilitásunkkal is. Szakértelmünknek köszönhetőn oktatások tartására is felkérnek, valamint garanciális hibák esetén is kikérik véleményünket.

kapcsolat

Székhely, iroda és reklámgyártás:
H-1164 Budapest, Csókakő utca 35. - AURAS Ipartelep
Tel.: +36 30 525 1501

Fóliázó műhely:
2142 Nagytarcsa Felső Ipari Körút 9. “A” csarnok – szürke kék épület közepe
Tel.: +36 30 397 5782

Személyes konzultáció esetén telefonos időpont egyeztetés szükséges!
Autófóliázás esetén telefonos időpont egyeztetés szükséges!

Központi elérhetőség:
- árajánlatokkal, fényreklámok gyártásával, helyszíni szerelésekkel kapcsolatosan
Tel.: +36 30 525 1501
E-mail: villfeny@villfeny.hu

ifj. Szebeni József:
- árajánlatokkal, fényreklámok gyártásával, helyszíni szerelésekkel kapcsolatosan
- épületfóliázással, autófóliázással kapcsolatosan
Tel.: +36 30 397 5782
E-mail: szebeni.jozsef@villfeny.hu

IRODA
- pénzügyekkel és egyéb szerződésekkel, számlákkal kapcsolatosan
Tel.: +36 30 525 1501
E-mail: iroda@villfeny.hu

 

Küldj üzenetet

    Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési szabályzatban foglaltakat!

    Keress minket